Rubrika: Blog

10. 10. 2022
Přechod z plynu na tepelné čerpadlo

V letošním roce vzrostl zájem českých domácností o přechod z plynu na jiný zdroj vytápění. Do popředí se dostávají především tepelná čerpadla

Celý článek
18. 7. 2022
Vše o hlučnosti tepelných čerpadel

Oblíbenost tepelných čerpadel vzduch-voda roste raketovým tempem. A to především díky tomu, že se pomocí nejnovějších technologií omezuje jejich hlučnost. Nízké náklady na vytápění a jejich ekologická stránka z nich dělá favority pro novostavby i rekonstrukce.

Celý článek
7. 2. 2022
Pravda a mýty o tepelných čerpadlech

Tepelná čerpadla se neustále potýkají s předsudky, které vznikají z nespokojenosti klientů s tímto druhem vytápění. Tato nespokojenost většinou vychází ze špatné volby značky a typu čerpadla, příčinou může být i chybná montáž. Jednoznačným faktorem je i snaha pořídit co nejlevnější zařízení.

Celý článek
28. 1. 2022
Jak vybrat tepelné čerpadlo pro rodinný dům

ěhem výstavby rodinných domů je jednou z priorit i správný výběr systému pro vytápění, protože takové rozhodnutí přímo ovlivňuje požadavek na potřebu energií v domě.

Celý článek
11. 1. 2022
Odmrazování tepelného čerpadla

Tepelná čerpadla pro vytápění objektů lze rozdělit podle prostředí, ze kterého se získává energie. U všech typů je třeba počítat s kondenzací vlhkosti, která může vést k námraze nebo poškození zařízení.

Celý článek
18. 9. 2021
Jak funguje tepelné čerpadlo

Vhodným dodáním energie umíme samovolný tok tepla otočit a z místa studenějšího odvádět teplo na místo teplejší.

Celý článek
30. 6. 2021
Školení na produkty Viessmann v Chrásťanech

V uplynulých dnech proběhlo školení našich pracovníků na centrále společnosti Viessmann v Chrášťanech.

Celý článek

Proč? Jak? Za kolik?

Zavolejte nám 722 753 886, nebo napište info@vibemont.cz a my se vám ozveme do 24 hodin. Společně probereme všechny vaše otázky a doporučíme vám nejvhodnější produkt nebo službu pro Vaši stavbu.
Nezávazná konzultace je u nás zdarma.




    O jaký typ produktu nebo služby máte zájem?



    Ostatní produkty

    úpravny vody | fotovoltaika | klimatizace | rekuperace
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram